Udbyhøj har fået et løft

Udbyhøj Lystbådehavn og Udbyhøj Strand har fået nye aktiviteter

Foto: Randers Kommune

Foto: Randers Kommune

Foto: Randers Kommune

1 af 3

I løbet af foråret er der blevet lavet forskellige nye aktiviteter og åndehuller ved Udbyhøj Lystbådehavn og Udbyhøj Strand ved udmundingen af Randers Fjord. Og de mange nye tiltag er nu klar til brug.

Der er blandt andet blevet etableret en beachvolleybane, bålsted og træterrasser, hvor man kan sidde og slappe af.

Derudover er der bygget en ny flydeponton med kajakhotel til de padlende, ligesom der er kommet en såkaldt "grejbase", hvor børnene kan finde udstyr til at fange krabber, fiskenet og kikkerterne, så naturen og lavet i vandet kan studeres nærmere.

Se: Aktiviteter på vej ved Udbyhøj

- I løbet af de sidste par somre er der kommet flere gæstesejlere og badegæster til Udbyhøj Lystbådehavn og Udbyhøj Strand. Særligt den varme og lange sommer sidste år var med til, at rigtig mange fik øjnene op for områdets kvaliteter. Med de nye tiltag har vi fået endnu flere muligheder for fællesskab og sjove aktiviteter, og jeg ser frem til at byde nye gæster velkommen, siger havnefoged Christian Heibel Godsk i en pressemeddelelse.

Selvom de nye aktiviteter allerede er taget i brug og må benyttes af alle, bliver de først officielt indviet fredag den 4. september i forbindelse med åbningen af Randers Fjord Festival.

Du kan se billeder af nogle af de nye aktiviteter i Udbyhøj i billedhjulet øverst på siden.