Tyv stjal vin og flygtede på mountainbike

Østjyllands Politi leder efter en tørstig tyv, der mandag morgen stjal vinflasker fra en butik i Aarhus.

Mandag morgen rykkede Østjyllands Politi ud til et indbrud, hvor en tyv havde stjålet vinflasker. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Det må have været en tørstig tyv, der var på spil i Aarhus mandag morgen. I hvert fald formåede han at stjæle en håndfuld vinflasker fra en butik tidligt mandag morgen. Det oplyser Østjyllands Politi.

Den første tyv havde listet ét af vinduerne til butikken af, så han kunne komme ind. Foto: Google Street View

- Vi får en anmeldelse mandag morgen, hvor en person har set en mand komme ud af butikken med flere vinflasker, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Kommune sætter millioner af til permanent terrorsikring

Det er butikken Arla Unika, der ligger i Klostergade, som gerningsmanden blev fristet af, og derfor valgte han at bryde ind.

- Vinduet er listet af, og så er han gået ind, og så har han taget nogle vinflasker fra vinduesudstillingen, siger Østjyllands Politi.

Det er Arla Unika-butikken i Klostergade i Aarhus, der her til morgen mangler nogle vinflasker, som en tørstig tyv fik fingre i.

Efterfølgende kørte manden fra butikken på en mountainbike ned mod Klostertorvet.

-  Vi rykker ud til stedet, men vi træffer ikke nogen på stedet og kan heller ikke finde den mand, der er cyklet derfra. 

Har du set indbruddet, eller har du oplysninger, der måske kan føre til gerningsmanden, kan du kontakte politiet på telefon 114. 

Gerningsmanden beskrives som:

• Dansk af udseende, lys hud

• Ca. 20-25 år

• Lyst hår

• Spinkel

• Iført grøn dunjakke og beigefarvede bukser

• Kørte på mountainbike