Tyrkisk storhold besejrer AGF på Ceres Park

AGF skulle tirsdag op imod det tyrkiske hold Galatasaray i en opvisningskamp på Ceres Park

AGF tog tirsdag aften imod det tyrkiske storhold Galatasaray i en opvisningskamp. AGF er allerede godt i gang med sæsonen, og det var forventet, at de ville vægte det højere end kampen mod tyrkerne. Allerede før kampen havde AGF offentliggjort, at de spillede med to forskellige opstillinger i hver halvleg.

Galatasaray stillede med en stærk opstilling på Ceres Park, der var flere navne på holdkortet, som fodboldinteresserede ville kunne genkende, den største profil var hollandske Wesley Sneijder.

Det første kvarter var der ikke meget gang i kampen, og største chance tilfaldt AGFs Stephan Petersen, som forsøgt at lægge bolden ned i det lange hjørne, skuddet blev dog blokeret. 

Jacob Nielsen savner den tyrkiske passion hos de danske fans

AGF blev ved med at komme frem til muligheder i løbet af kampens start, først skulle Kasper Junker nok have haft et frispark efter en friløber, hvor han blev revet i trøjen, derefter skulle samme Kasper Junker nok have fået mere ud af en stor mulighed, hvor han brød løs foran feltet, skuddet blev sat direkte på tyrkernes keeper.

Efter 24 minutter fik AGF endelig vekslet en chance til et mål. Stephan Petersen kom igennem på venstre side af banen og fandt Kasper Junker på et fladt indlæg, derefter kunne Junker prikke bolden ind til 1-0. Det var der nok ikke mange, der havde regnet med inden kampen.

Mens der havde stået AGF på de første 25 minutter så det pludselig ud til, at Galatasaray var vågnet op og skulle udligne kort efter AGF-scoringen. Sneijder fik bolden lagt indover, og den fik lov til at gå hele vejen ind i det lille felt, hvor en Galatasaray-spiller stod helt fri, bolden røg ind over stregen, men målet blev annulleret for offside. 

Første halvleg endte som den startede, uden et hold i front. Galatasaray formåede nemlig at udligne kort før pausen. Det var portugisiske Bruma, der fik sendt bolden ind bag Steffen Rasmussen i målet.

Mange udskiftninger
Fra starten af anden halvleg havde AGF skiftet massivt ud, ligesom de inden kampen havde bebudet, at de ville gøre, hele syv spillere skiftede.

Det så ikke umiddelbart ud til, at det var til hjemmeholdets fordel, for der skulle kun spilles syv minutter af anden halvleg, inden Bruma kunne score sit andet mål. Dermed var stillingen 1-2. 

Efter 65 minutter var det Galatasarays tur til at vise, at de også kunne skifte ud. Fire nye spillere kom på banen. Tilskuerne på Ceres Park kunne heldigvis se dagens helt store stjerne Wesley Sneijder gå fri af udskiftningerne.

Det lignede sjældent et AGF hold, der kunne udligne til 2-2 i anden halvleg, de kom dog rigtig tæt på en enkelt gang, da Michael Zacho nærmest fik taklet bolden ind i mål, det blev dog kun ved muligheden, da den unge angriber snublede foran mål efter en tackling af den tyrkiske målmand. 

Flere østjyske Galatasaray-fans havde glædet sig til kampen

Og når AGF ikke kunne udligne, så kunne Galatasaray i stedet udbygge føringen. Efter et flot opspil blev tyrkernes Gümüs spillet helt fri foran mål, og Thomas Hagelskjær i målet havde ingen chance for at forhindre scoringen. 1-3 til Galatasaray.

1-3 blev også slutresultatet på kampen, og dermed sluttede det med en forventet sejr til det tyrkiske storhold fra Galatasaray. 

Letbane giver fravær collage

playAnne Sofie får fravær i skolen, når letbanen ikke kører: - Usikkerheden er det værste

Skærmbillede 2020-11-30 kl. 22.31.10

play Folkekirker tænker kreativt: Sådan kan vi alle komme i kirke til jul

e5c340af-16a5-4561-8a3b-19e3c1155acf.jpg

Sne og slud er på vej ind over Danmark

Lige nu
corona

liveblog Tre dødsfald på østjysk ferie-ø: Var smittet med corona

Skærmbillede 2020-11-30 kl. 19.18.06

Vejdirektoratet erkender: Asfalt larmer for meget – erstatning på vej til flere husejere

Carpark North Café von Hatten spillested koncert

playKendt spillested i fare for at styrte sammen – nu er det reddet