Tverskov: Det er ærgerligt

To Randers FC-spillere måtte forlade banen før tid i Andorra

Arkivfoto.

Trods Randers FC's 1-0-sejr over UE Sant Julia i Europa League torsdag aften, var det en ærgerlig Jeppe Tverskov, tv2oj.dk talte med fredag morgen.

- Jeg er selvfølgelig ked af det. Jeg synes, det var en lille smule tyndt, og jeg håber, jeg kun får en dag (karantæne, red.). Men jeg er højst sandsynligt ikke med i næste kamp, siger han.

Han måtte i kampens slutfase forlade banen, efter at to gule kort blev vekslet til et rødt.

Se: Måtte slide for sejren i Andorra

Men Jeppe Tverskov var ikke den eneste Randers-spiller, der så rødt, allerede efter 17 minutter fik Victor Lundberg rødt kort, da han formentlig gav en andorransk forsvarsspiller en albue i hovedet.

- Det var en kamp, der blev besværliggjort af, at vi var to mand mindre, men heldigvis vandt vi jo, siger Jeppe Tverskov.

- Men der var en lidt mærkelig stemning efterfølgende. Vi var godt klar over, at det var vigtigt med en sejr. Men det var stadig lidt underligt, fordi kampen havde forløbet, som den havde, fortsætter han.

Se: Boring: Glad for sejren

Dog har Randers FC trods alt et godt udgangspunkt inden returopgøret i Danmark om en uge.

- Vi skal bare træne videre til næste kamp. Vi regner helt sikkert med en sejr. Det bliver lidt mere på vores præmisser, og så er vi forhåbentlig fuldtallig på banen i længere tid, siger Jeppe Tverskov.

Hjemmekampen spilles i Viborg, fordi den nyanlagte græsplæne på stadion i Randers endnu ikke er klar til fodbold.