Tv-pejs skabte frygt for brand: Skulle kun trække politibil fri

Brandfolk kom i nat på en anderledes opgave. Først troede man, at et plejehjem i Kjellerup brændte, men så slemt var det slet ikke

En politibil sad fast i den bløde jord i forbindelse med en aktion i Kjellerup fredag nat. Foto: Peter Erfurt - 24-7news

Midtjysk Brand og Redning blev fredag nat omkring kl. 3.30 kaldt til Fuglemosevej i Kjellerup, hvor der var anmeldt en brand.

Stedet huser blandt andet et friplejehjem, så tre udrykningskøretøjer og to politipatruljer blev sendt til stedet, hvis beboerne skulle evakueres.

Helt så galt gik det dog slet ikke.

Et tryk på den røde knap på fjernbetjeningen, slukkede hurtigt den brand.

Midt- og Vestjyllands Politi

- Der var ingen røg eller brand. En beboer havde en tv-pejs på sin fladskærm, og udefra så det ud til, at der var flammer bag gardinerne. Derfor var der blevet anmeldt en brand på stedet, siger vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

- Men et tryk på den røde knap på fjernbetjeningen slukkede hurtigt den brand, griner han.

Læs også Politiet søger vidner: Biler i brand på parkeringsplads

Hvad der til gengæld ikke var alt for sjovt for ordensmagten var, at den ene af patruljevognene på stedet satte sig fast i den bløde jord ved plejehjemmet.

Så brandvæsenet måtte alligevel i aktion. Der blev sat en wire i patruljevognen, som derved blev bragt ud på asfalten igen til stod morskab for alle de fremmødte – formentlig på nær betjenten der havde siddet bag rattet.

Du kan se et billede fra aktionen øverst på siden.