Tunø Festival gør status

Det er sidste dag på Tunø Festival, og gæsterne er allerede begyndt at glæde sig til næste år

Det har været nogle varme dage på årets Tunø Festival, men det har ikke ødelagt den gode stemning.

- Alle er glade. Der er selvfølgelig nogle, der har glemt at drikke nok vand, men det løser vi også, siger arrangør Jørgen Kildall til tv2oj.dk først på eftermiddagen søndag.

Festivalen, der henvender sig til det mere modne publikum, har solgt 1200 billetter, 500 VIP-gæster har været på besøg, og cirka 400 frivillige medarbejdere har hjulpet til de seneste tre dage.

Se: Tunø er klar til fire dages fest

- Det er cirka det samme som sidste år, men vi kan mærke og se på tallene, at folk er begyndt at bruge flere penge på mad og drikke, så måske er krisen ved at vende, siger Jørgen Kildall.

Indtil nu har blandt andre Thomas Buttenschøn, Lars Lilholt Band og Neil Broiphy givet koncert. Søndag er festivalens sidste dag, og Djursland Spillemænd er de sidste, der går på scenen klokken 14.

Forbereder 30 års jubilæum

- I dag er der klassisk festivalstemning, hvor folk er lidt matte og trætte, men alle er glade og glæder sig til næste år, siger Jørgen Kildall.

Næste år kan den lille ø-festival fejre 30 års jubilæum, og det har sat tankerne i gang hos arrangørerne, som allerede nu har flere gode ideer til næste års festival.

- Vi skal lige have prøvet dem af, men der kommer helt sikkert til at ske en masse næste år.

Se Odder Kommunes reportage fra festivalen og oplev stemningen i videoen nederst på siden.