Trustpilot bliver international

Aarhus-virksomhed vil være verdensomspændende 

Trustpilot.dk anmelder handelsportaler på internettet.

Trustpilot.dk modtager investering på 25 millioner kroner. Det fører til at virksomheden skal fordoble sit antal ansatte hurtigst mulig.

Troværdighed omkring handel på nettet skal være en dansk eksportvare. Det står fast, efter at den danske portal Trustpilot.dk har modtaget en investering på 25 millioner kroner fra de to venturefonde SEED Capital og Northzone. Det skriver MetroXpress.dk.
 
Denne investering skal være med til at gøre den aarhusianske succes-virksomhed international, i første omgang med særlig fokus på de europæiske markeder.

- Vi skal være den stærkeste globale spiller på markedet for brugeranmeldelser af e-butikker på nettet,« siger administrerende direktør i Trustpilot, Peter Holten Mühlmann, om virksomhedens ambitioner.
 
Fordobler antallet af ansatte
Konkret betyder investeringen, at Trustpilot skal fordoble antallet af ansatte inden for den nærmeste fremtid fra 35 til 70, lyder det fra operativ chef i Trustpilot, Anders Tjørnelund.

Desuden vil Trustpilot koncentrere sine danske såvel som internationale aktiviteter i København. Noget af det, der har fået venturefondene til lommerne er, at Trustpilot har fået en dominerende position på sit marked i Danmark med meget få midler.

- Trustpilot har potentialet til at blive en global vinder, og til at skabe rigtig mange jobs i Danmark, siger Gregers Kronborg, General Partner i venturefonden Northzone.

Fakta om Trustpilot

Trustpilot samler forbrugernes anmeldelser af webshops, så det gør det lettere for andre forbrugere at se hvem der har en troværdig service, og hvem der ikke har.

Trustpilots forretningsidé er at hjælpe webshops med at indsamle anmeldelser fra dem, der handler i den pågældende webshop ved at tilbyde produkter til at integrere Trustpilot eksempelvis i emails til kunder.