Truede 22-årig med pistol

Tre sigtede for afpresning, frihedsberøvelse og vold

Genrefoto.

Tre personer fra Randers bliver i dag kl. 10.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten I Randers.

De tre er sigtede for afpresning, frihedsberøvelse og vold.

Tirsdag den 9. juli kl. 16.00 skulle de, under trusler med en pistol, have tvunget en 22-årig mand ind i en personbil fra mandens adresse i Hadsten.

Herefter holdt gerningsmændene den 22-årige frihedsberøvet i bilen, mens de kørte rundt med ham frem til kl. 16.43, hvor han blev sat af ved en rasteplads ved Fussingø Slot.

Manden blev forsøgt afpresset for 20.000 kr., men det lykkedes ikke gerningsmændene at få nogen penge. Da han blev sat af, blev han slået i baghovedet med skæftet på en kniv, hvilket gav en større flænge.

Han fik samtidig taget sin mobiltelefon, så han ikke umiddelbart kunne ringe efter hjælp, men han fik kort tid efter stoppet en forbipasserende og lånte en telefon for at ringe til politiet.

- Da vi får anmeldelsen, foretager vi massiv efterforskning, da det er en meget grov sag, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det lykkedes politiet at anholde de tre formodede gerningsmænd. To mænd på 22 og 23 år, samt en kvinde på 19 år, der altså bliver fremstillet i grundlovsforhør kl. 10.30 i Retten i Randers.