Tror på topplacering

AGF på andenpladsen i Superligaen

AGF-sportschef Brian Steen Nielsen tror på, at der venter en god aarhusiansk sæson.

AGF har fået en fremragende start på sæsonen. Den traditionsrige klub har efter syv kampe hentet 13 point og indtager lige nu Superligaens andenplads.

Fredag blev det til endnu en sejr, da OB trods en føring på 2-0 måtte sig slået af århusianerne med 6-3.

Og AGF's sportschef, Brian Steen Nielsen, tror da også på, at holdet fra Fredensvang kan ende højt i tabellen, hvis man formår at præstere i løbet af alle 90 minutter i kampene.

- Jeg tror, det kan blive rigtigt godt, men det kræver, at vi spiller, som vi gør til sidst i kampene. Der går for lang tid, før vi kommer rigtigt i gang. Når vi først kommer op i et højt gear, så ser det virkelig stærkt ud, siger Brian Steen Nielsen.

Se: Vildt comeback: AGF vandt 6-3

Også AGF-træner Peter Sørensen tror på, at det kan blive til en placering i den bedste halvdel i denne sæson, selvom han erkender, at konkurrencen er hård.

- Det kan ende med hvad som helst. Jeg mener, vi har en trup og et hold, der er godt nok til at spille med i den bedste halvdel.

- Det kan også godt være, det bliver bedre end det, men det kan også godt ske for mange andre hold. Det er jævnbyrdigt, siger Peter Sørensen og fortsætter:

- Vi er kommet godt i gang. Vi har spillet godt og været konkurrencedygtige. Vi har vundet mod nogle af dem, som sædvanligvis er bedst, og det glæder vi os over, for det giver både point og selvtillid, siger Peter Sørensen

Se: AGF-træner: Ikke overraskende

Brian Steen Nielsen begrunder samtidig succesen med, at der er flere spillere, som præsterer på højere niveau end tidligere. Det har gjort AGF farligere end sidste sæson.

- Der er individuelle spillere, der spiller på det niveau, de skal nu, og det kommer til at gøre ondt på vores modstandere. Og så kan dem fra bænken gøre en forskel, siger sportschefen.

Brian Steen Nielsen, Peter Sørensen og hele AGF-holdet får i næste runde besøg af Viborg FF.