Tromlede sig til tre point

Det hårde fysiske spil fik lov at sejre, da Randers FC søndag gav FC Nordsjælland en afklapsning

At jyden han er stærk og sej, fik de vævre FC Nordsjælland-spillere søndag eftermiddag at mærke på Essex Park i Randers. Hjemmeholdet lod aldrig gæsterne spille bold, og nordsjællænderne måtte vende snuden hjem med en syngende 4-0-lussing i bagagen.

Gæsterne virkede slappe og ugidelige under hele kampen, mens Randers FC kløede på i samtlige minutter og var tættere på 5-0, end FC Nordsjælland var på en reducering.

En stor skuffelse for træner Morten Wieghorst, der har meget at arbejde med inden næste kamp.

Eller måske vælger Morten Wieghorst bare at håbe på en lidt hårdere linje fra dommeren i næste kamp.

Tillod hårdt spil
I Randers tillod dommer Henning Jensen nemlig fra kampens start hårdt fysisk spil, og begge hold måtte ty til fight frem for flotte afleveringer.

Egentlig kunne ingen af de to mandskaber ramme hinanden i det meste af kampen, men mens det tog modet fra FC Nordsjælland, så det mærkværdigvis kun ud til at tænde hjemmeholdet endnu mere.

Alle fightede for hinanden, og Ousmane Sarr udgjorde en konstant trussel på kanten, mens Frank Kristensen fungerede godt som targetmand for sin nye klub.

Den nye mand i blåt kom sågar på måltavlen i sin debut, hvor han efter en god times spil scorede til 3-0 og dermed reelt afgjorde kampen.

I træningscenter
Måske gør FC Nordsjælland klogt i at tage i træningscenter de kommende måneder, hvis holdet ikke vil have flere lussinger.

De to mandskaber mødes nemlig hele tre gange mere i løbet af foråret - én gang i Superligaen og to gange i semifinalerne i Ekstra Bladet Cup.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk

Randers FC-FC Nordsjælland 4-0 (1-0)

1-0 Kasper Lorentzen (21. nib.)
2-0 Søren Jensen (57. min.)
3-0 Frank Kristensen (63. min.)
4-0 Jonas Kamper (69. min.)

Tilskuere: 4.426