Trods flere klarmeldinger: Glen ændrer ikke startopstilling

AGF-træneren vil ikke ændre på bagkæden, selvom de umiddelbare førstevalg atter er fit for fight

01:15

At AGF har været hårdt ramt af skader i denne sæson er de færreste nok i tvivl om. Derfor har Glen Riddersholm gang på gang pointeret vigtigheden af at have kontinuitet i sine startende 11. 

I de sidste tre kampe har han fået netop det. Bagkæden har bestået af de samme spillere, og derfor stryger Nicklas Backman og Mikkel Rask heller ikke direkte ind i startsoptillingen, selvom de nu er tilbage fra skader.

- Jeg ville være dobbeltmoralsk, hvis jeg på den ene side proklamerer det, og så her når vi har fundet det vi har savnet, så lige pludselig ændrer det, forklarer Glen Riddersholm i et længere interview med Nick Horup.

Læs også Glen i stort interview: Vi skal have flere topspillere

- Ét er, at vi, når vi kigger vores bænk i går (søndag mod Viborg, red.), har nogle rigtig stærke navne. Noget andet er, at den erfaring de har, den er god at råde over, men den form og rytme de er i, det er ikke godt nok til at vi skal ændre og spekulere i det.

Glen Riddersholm havde heller ikke forventet, at konstellationen med Jens Stage på venstre back og makkerparret Jesper Juelsgård og Thomas Juel-Nielsen i midterforsvaret ville fungere så godt, som tilfældet har været.

- Det var ikke noget, der lå lige for, at en Juelsgård i midterforsvaret, en Stage på venstre back (ville fungere så godt, red.). Det er klart, at det kunne jeg ikke have forudset og det tror jeg ikke ret mange kunne, forklarer Glen Riddersholm.

I tirsdagens udgave af Fodbold med Horup bliver kontinuiteten i AGF også drøftet. Se hele afsnittet herunder: