Tre sejre på stribe: Horsens IC er videre til semifinalen

Basketball-holdet Horsens IC vandt med nød og næppe det tredje ud af fem opgør mod Randers Cimbria og er dermed videre til DM-semifinalen

Foto: Horsens IC

Det blev lige lovligt spændende for de gule Horsens IC-fans på lægterne i aftenens kvartfinale mod Randers Cimbria, som blev spillet på hjemmebane i Forum Horsens. 

Kampen var den tredje ud af i alt fem, som udgør kvartfinaleserien i DM-slutspillet. 

Horsens IC  havde på forhånd vundet de to første med de overbevisende cifre 115-82 og 112-80, så der var forventninger til Horsens-mandskabet.

Ikke desto mindre blev det en meget, meget tæt kamp, som Horsens kun lige akkurat vandt med 88-87 mod Randers.

Horsens var ellers bagud i sidste del af fjerde og afgørende periode, men formåede til sidst at hente de fornødne kræfter frem, som blev udslagsgivende. 

Aftenens topscorer for Horsens blev Gabriel Iffe Lundberg med 22 point.

- Iffe Lundberg havde en smule gummiarm på straffelinjen i de sidste minutter, men han fik rettet flot op på det og satte de vigtigste skud, da det virkelig gjaldt, skriver Horsens IC på sin Facebook-side efter kampen. 

Læs også Horsens IC nemt på 2-0 i lokalopgør mod Randers

Dermed er Horsens IC videre til semifinalen i Basketligaen og behøver derfor ikke spille de sidste to kampe i kvartfinalespillet. 

Semifinalespillet består ligesom kvartfinalen af fem kampe, hvor holdene skiftes til at møde hinanden på ude- og hjemmebane.  Horsens ICs modstander bliver enten SISU eller Hørsholm.

Også aarhusianske Bakken Bears har kvalificeret sig til semifinalen.