Tre personer efterlyses for skuddrab ved Regnskoven

Østjyllands Politi efterlyser nu tre navngivne personer med billeder for drabet på en 30-årig mand sent fredag aften nær Randers Regnskov

Foto: Kim Haugaard - Scanpix

OPDATERING: To mænd og en kvinde er senere søndag blevet anholdt af tysk politi. De tre anholdte er mistænkt for at have forbindelse til drabet i Randers. Læs mere her.

TV2 ØSTJYLLAND har fjernet navn og billede på de mistænkte, efter at de er blevet anholdt. 

Læs også Tre efterlyst for Randers-drab anholdt i Tyskland

____

Sent fredag aften den 22. december fandt en forbipasserende en 30-årig mand fra Randers skuddræbt på Tørvebryggen ud for Randers Regnskov. Nu efterlyser Østjyllands Politi tre personer i sagen. 

Det drejer sig om en 36-årig mand, en 19-årig mand og en 38-årig kvinde. 

De tre mistænkte kommer alle fra Aalborg.

Læs også 30-årig dræbt af skud - fire adresser ransaget

De er alle eftersøgt med billeder, som kan ses øverst i artiklen. De mistænkes for at have tilknytning til skuddrabet, der blev begået foran Randers Regnskov.

- Det er højeste prioritet for os at få fat i de tre mistænkte, og vi efterlyser dem både bredt i Danmark og gennem Interpol, da vi ikke kan afvise, at de er søgt ud af landet. Jeg vil opfordre til, at man straks henvender sig til politiet, hvis man sidder inde med oplysninger, der kan lede os til de mistænkte, siger politiinspektør fra Østjyllands Politi, René Raffo. 

Det er højeste prioritet for os at få fat i de tre mistænkte, og vi efterlyser dem både bredt i Danmark og gennem Interpol, da vi ikke kan afvise, at de er søgt ud af landet.

René Raffo, Østjyllands Politi

De tre personer, der efterlyses, er alle kendt af politiet i forvejen. Det er Østjyllands Politis vurdering, at der er tale om et internt opgør i det kriminelle miljø, men at det ikke har sammenhæng med en bandekonflikt. 

Hvis man ser en eller flere af de mistænkte, skal man straks ringe 112 og holde sig på afstand. Østjyllands Politi vurderer, at de mistænkte kan være bevæbnede og farlige.

På nuværende tidspunkt ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse yderligere i sagen. 

02:24

Her er, hvad René Raffo sagde om sagen lørdag. 

Luk video

Hører gerne fra vidner

Østjyllands Politi indledte fredag aften straks en efterforskning for at klarlægge, hvad der var sket ved Regnskoven. 

- Vi hører meget gerne fra vidner. Der ligger blandt andet en McDonalds-restaurant lige over for Randers Regnskov, så hvis der er nogen, der har opholdt sig der, har set eller hørt noget, så hører vi meget gerne fra dem, sagde politiinspektør fra Østjyllands Politi, René Raffo, til TV2 ØSTJYLLAND lørdag. 

Læs også 30-årig mand dræbt af skud foran Randers Regnskov

Senere samme dag ledte bevæbnede politifolk i kampuniformer så efter de tre mulige gerningsmænd til skuddrabet på fire forskellige adresser i Aalborg. Det oplyste vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck, til TV2 Nord.

Det var politiets særlig indtrængningsgruppe, der gennemførte aktionerne efter anmodning fra Østjyllands Politi. Men ingen af personerne blev fundet og pågrebet på adresserne.

Stadig trygt at færdes i Randers

- Jeg kan ikke oplyse, om det er en eller flere personer, vi leder efter. I den her slags sager holder vi jo af gode grunde kortene tæt til kroppen. Det er jo en alvorlig sag og ikke bare et spørgsmål om, at en borger har spillet lidt høj musik, sagde vagtchefen efterfølgende.

Østjyllands Politi har været ude at pointere, at drabet ikke er banderelateret, og at randrusianerne ikke bør frygte at færdes i området ved Randers Regnskov.

Læs også Kom i Regnskoven for en tyver juleaftensdag

Regnskoven har da heller ikke været påvirket af skuddrabet. Søndag har der tradtionen tro juleaftensdag været åbent for gæster mellem kl. 10-15.

De pårørende til den dræbte er blevet underrettet.

Har du oplysninger i sagen eller kan du genkende de tre personer, kan politiet kontaktes på tlf. 114. Hvis du ser dem, skal du ringe 112 og ikke selv tage kontakt til dem. De kan være bevæbnede og farlige.