Tre kvinder overfaldet

Slag, spark og spytklatter i nattelivet

Foto: Colourbox

Natten til søndag blev tre kvinder overfaldet i det aarhusianske natteliv, men der er ingen sammenhæng mellem de tre sager, oplyser Østjyllands Politi.

Det første overfald fandt sted på Åboulevarden i det centrale Aarhus klokken 01.30, hvor en 18-årig kvinde blev slået og sparket.

- Det er en gruppe piger, som møder en gruppe drenge på gaden og falder i snak med dem. En af drenge er så lidt irriterende, og den 18-årige beder ham stoppe, siger vagtchef Martin Glerup Christensen fra Østjyllands Politi.

Men det får ham til at reagere voldeligt. Han slår efterfølgende den 18-årige kvinde i hovedet, så hun falder til jorden, hvorefter han sparker hende i baghovedet. Gruppen af drenge løb efterfølgende væk fra stedet.

- Vi har signalement, og vi har mistanke til en mulig gerningsmand, siger Martin Glerup Christensen.

Umotiveret overfald

Klokken 02.38 blev en 21-årig kvinde umotiveret overfaldet af to mænd, som sparkede hende i brystet på Skt Clemens Stræde i Aarhus.

- De møder hinanden tilfældigt på gaden, og de to mænd sparker hende og spytter på hende, inden de løber fra stedet. Det var helt umotiveret, siger Martin Glerup Christensen.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, somalisk af udseende, cirka 20 år og omkring 170 centimeter høj. Han var iført en hvid trøje

B: Mand, somalisk af udseende, cirka 20 år og omkring 175 centimeter høj. Han var iført en blå hættetrøje.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Slået i ansigtet

Nattens tredje overfald på en kvinde fandt sted på et diskotek ved Åboulevarden klokken 03.01.

Her opstod der tumult mellem en 19-årig kvinde og en 22-årig mand. Det resulterede i, at den 22-årige slog den 19-årige i ansigtet med et knytnæveslag.

Den 22-årige mand blev efterfølgende anholdt.