Tre drabssigtede i Randers-drabet udleveret til Danmark

De tre personer, der er sigtet for drabet foran Randers Regnskov, er nu udleveret til Danmark, efter de har siddet varetægtsfængslet i Tyskland siden jul

Foto: Annelene Petersen - Ritzau Scanpix

De tre personer, der er sigtet for et drab begået foran Randers Regnskov, er udleveret til Danmark, oplyser Østjyllands Politi.

Den 22. december blev en 30-årig man fundet – dræbt af skud – foran Randers Regnskov. Dagen efter efterlyste Østjyllands tre personer, som de mistænker for drabet.

Det er fortsat vores formodning, at drabet er relateret til et internt opgør i det kriminelle miljø, men derudover holder vi stadig kortene lidt tæt til kroppen, da vi ikke vil spænde ben for den omfattende efterforskning

René Raffo, politiinpektør ved Østjylland Politi

Juleaftensdag blev de tre personer anholdt og varetægtsfængslet i Tyskland, derfor har Østjyllands Politi anmodet om at få de tre sigtede udleveret til Danmark.

Det skete så i dag, mandag, at de tre sigtede blev kørt til den dansk/tyske grænse, hvor danske politimænd tog dem med videre til Østjylland. 

- Vi har selvfølgelig fortsat vores efterforskning af drabet, mens vi ventede på udleveringen, og tysk politi har også været en god hjælp i forhold til at sikre spor og beviser på personerne og i bilen, de kørte i. I forbindelse med grundlovsforhøret vil vi naturligvis anmode om varetægtsfængsling, men det er i sidste ende dommerens afgørelse. Vi har stadig en masse efterforskning og afhøringer, vi skal have foretaget, siger René Raffo, der er politiinspektør hos Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også Mistænkte for Randers-drab stilles for dommer i Tyskland

Der er tale om en 19-årig mand, 38-årig kvinde og en 36-årig mand, der alle har adresse i Aalborg. De tre sigtede fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Randers tirsdag formiddag. Politiets anklager vil anmode om lukkede døre i salen af hensyn til efterforskningen. 

Læs også 30-årig mand dræbt af skud foran Randers Regnskov

- Det er fortsat vores formodning, at drabet er relateret til et internt opgør i det kriminelle miljø, men derudover holder vi stadig kortene lidt tæt til kroppen, da vi ikke vil spænde ben for den omfattende efterforskning, vi fortsat er i gang med,siger René Raffo. 

I videoen kan du se et interview om drabet, der blev begået fra Randers Regnskov, der blev begået 

02:24

Politi-inspektør René Raffo fortæller her om omstændighederne ved drabet, der blev begået foran Randers Regnskov den 22. december. Interviewet er fra den 23. december.

Luk video