Tre-årig bidt af kamphund

Pige har fået dybe sår efter overfald

00:48

1 af 2

En tre-årig pige blev i går bidt af en kamphund, da hun ved 17-tiden sad sammen med sin mor på Andreas Steenbergs Plads ved banegården i Horsens.

En mand gik forbi mor og datter med sin hund.

- Uden varsel sprang hunden pludselig på pigen og bed hende omkring venstre skulder og det ene knæ. Hunden ruskede pigen, så hun fik store sår på kroppen, fortæller politikommissær Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad.

Pigen blev bidt i venstre skulder og omkring låret og knæet, hvor hun har fået dybe flænger.

- Hun blev overført til kommunehospitalet i Aarhus, fordi der var tale om nogle rimeligt dybe sår, som man var bange for, der ville gå infektion i, siger Jesper Duus, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi.

- Men efter omstændighederne skulle hun have det godt.

Politiet oplyser, at hundeejeren bliver sigtet for overtrædelse af hundeloven ved ikke at have mundkurv på hunden og for ikke at kunne styre den.

- Han får en bøde, og hunden er på nuværende tidspunkt i politiets varetægt med henblik på at blive aflivet, siger Jesper Duus, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi.

Efter overfaldet stak ejeren af fra stedet.

- Hundeejeren var stærk chokeret over, hvad der var sket, og det var derfor, at han stak af, siger politikommissær Jesper Duus.

Politiet oplyser, at manden er kendt af politiet i forvejen, men at det ikke har nogen relevans for sagen.