Tranborg med i EM-truppen

Erstatter Stine Jørgensen i onsdagens kamp

Foto: Ole Nielsen

SK Aarhus' højreback Mette Tranborg kommer nu med i EM-truppen. Hun skal erstatte bagspilleren Stine Jørgensen, der fortsat så store problemer med sin ene skulder, at hun ikke kan være med, når det danske kvindelandshold i håndbold onsdag aften møder Spanien ved EM.

- Stine Jørgensen er blevet testet her til morgen, og hun kan ikke skyde igennem endnu, så derfor kommer Mette Tranborg nu ind i truppen, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

Venstrebacken Jørgensen kan komme tilbage i truppen, hvis skulderen bliver klar senere i turneringen - hvis der altså bliver flere kampe til Danmark.

- Vi har et håb om, at Stine Jørgensen bliver klar, hvis vi skal spille i weekenden, men det kan vi ikke vide med sikkerhed, siger Pytlick.

Mette Tranborg er venstrehåndet og ikke en direkte afløser for Stine Jørgensen. Hun blev kaldt til Debrecen før kampen mod Ungarn som gardering, hvis en sygdomsramt Louise Burgaard ikke var blevet klar til kamp.

Også Lærke Møller er ny i kamptruppen, hvor hun afløser hjemrejste Lotte Grigel, og dermed har Jan Pytlick brugt to af sine tre tilladt udskiftninger i turneringen.

Danmark kommer i semifinalen, hvis holdet får point mod Spanien. Kampen begynder klokken 18.15