Traktor ramte patruljevogn

Forsøgte at køre politifolk over med traktor

Foto: Google Maps

To østjyske traktortyve forsøgte at vædre en patruljevogn, da de natten til torsdag blev taget på fersk gerning.

De to mænd kan se frem til flere alvorlige sigtelser, efter at de i nat morede sig med et noget utraditionelt traktorræs i den østjyske landsby Borum. Det skriver bt.dk.

Klokken 4.40 fik politiet den første melding om, at noget var galt, da en lokal landmand alarmerede politiet, fordi hans traktor blev stjålet. En patruljevogn fandt hurtigt frem til traktoren og forsøgte at blokere den store maskines rute. Det så imidlertid ud til at opildne de to i førerhuset.

Satte kurs mod patruljevognen

Vagtchefen ved Østjyllands Politi oplyser til bt.dk, at traktoren i stedet for at standse satte kurs direkte mod patruljevognen, som kun lige akkurat nåede at bakke, inden den blev torpederet af traktoren.

Politiet var efterfølgende meget opsat på at få fat på de to mænd. Den ene blev anholdt uden dramatik, men der skulle gå mere end halvanden time fra den første anmeldelse, til begge gerningsmænd var i politiets varetægt. Først da politihunde blev sat på opgaven, lykkedes det nemlig at opspore den anden, oplyser politiet.

De to traktortyve kan se frem til sigtelser for både tyveri, forsøg på vold mod embedsmand i funktion og for i grov kådhed at bringe andres liv og førlighed i fare.