Trafikuheld på motorvej skaber kø i morgentrafik

Et mindre færdselsuheld spærrer et spor på motorvejen ved Horsens, og det skaber tirsdag morgen massiv kødannelse

Det ene spor på motorvejen i sydgående retning mellem Horsens N og Horsens S er tirsdag morgen spærret efter et solouheld. Foto: Google Maps

En vognbane på motorvejen i sydgående retning mellem afkørsel Horsens N og Horsens S er tirsdag morgen kl. 7 spærret, efter en enkelt personbil er forulykket. Uheldet er ikke alvorligt, men det skaber massiv kø på strækningen.

- Det er som sådan ikke et kompliceret uheld, så vi skal bare have fjernet bilen, der holder i sporet ind mod autoværnet. Men spærringen skaber rigtig meget kø lige nu, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Halfdan Kramer, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Drama ved City Vest: Flere skud rammer parkerede biler

Ifølge trafikmeldingerne på P4 er der op til 45 minutters ekstra rejsetid mellem Skanderborg og Horsens i morgentrafikken grundet uheldet.

- Vi arbejder lige nu på at få fjernet bilen, men herefter vil der jo nok stadig gå lidt, inden køen er væk, siger Halfdan Kramer.

Ifølge vagtchefen er der tale om et solouheld. 

Læs også Michael rystet: Forældrenes kaniner brutalt dræbt

- Faktisk ved jeg endnu ikke, om det blot er en, der er gået i stå, eller om der er sket et decideret uheld. Det er i hvert fald ikke alvorligt er vores meldinger, lyder det fra ham. 

Politiet råder endnu ikke bilisterne til at dreje af og tage en anden rute, da det forventes, sporet snarligt bliver åbent op igen. Dog opfordrer trafikradioen folk til at tage en alternativ rute.