Trafikkaos: Forvirringen fortsætter ved Dokk1

Trafikanterne blæser fortsat på færdselslovene ved Dokk1 i Aarhus

00:38

1 af 2

Det trafikale kaos ved Dokk1 i det centrale Aarhus ser tilsyneladende ud til at fortsætte.

Her har trafikanterne tilsyneladende fortsat mere end svært ved at finde ud af, hvad der er tilladt ved Mindet og Sydhavnsgade ved til- og frakørslen til Dokk1.

René Møller var onsdag morgen på arbejde overfor Dokk1, og her blev han meget bekymret over situationen, hvor den ene trafikant efter den anden blæste på skiltningen.

Frygter en ulykke

René Møller frygter, at det skal ende med en ulykke, når bilister og andre trafikanter trodser skiltningen på stedet, hvor også Grenaabanen løber.

- Det sker hele tiden. Jeg er bange for, at der sker en ulykke, siger René Møller om de farlige situationer.

Han fortsætter:

Væk med køer: Trafikeret vej skal udvides

- Lastbiler bakker rundt og er ved at ramme cyklister og fodgængere. Biler kører den modsatte vej rundt om helleanlægget eller kører hen, hvor der ikke er nogle bomme. Det virker ikke som om, at der er skiltet ordentligt.

René Møller fandt onsdag morgen telefonen frem og i løbet af 5-10 minutter tog han billeder og video af adskillige eksempler på, at trafikanterne ikke kan overholde reglerne.

TV 2 | ØSTJYLLAND sætter nu fokus på problematikken, og har du også video, billeder eller oplevelser med trafiksituationen på stedet foran Dokk1, så skriv til os på redaktion@tv2oj.dk eller via vores side på Facebook.

I videoen øverst på siden kan du se tre forskellige trafikale situationer fra stedet, som alle er filmet onsdag morgen af René Møller.