Træt af bittert nederlag

Silkeborg IF-træner mener, at hans mandskab havde fortjent point

Silkeborg roder for tiden rundt lige over nedrykningsstregen i Superligaen, men alligevel var Troels Bechs hold søndag tæt på at få point med hjem fra Parken, hvor FC Københavns førerhold sled en 2-1-sejr hjem.

- Jeg er skuffet over resultatet. Præstationen var bedre end til et knebent nederlag, siger Troels Bech.

- Jeg er med på, at vi i første halvleg ikke skød nok på mål, og at FCK nok ikke følte sig voldsomt truet. Men vi var tro mod vores spil og havde bolden meget. Det insisterede vi også på efter pausen, hvor vi så til gengæld også huskede at afslutte.

- Og vi var så tæt på, som man kunne være på point, når man kommer bagud hurtigt i kampen og efter fem minutter får en markant profil skiftet ud, fortæller Troels Bech.

Udgå med en skade
Han henviser til, at Cesar Santin efter et lille kvarter bragte værterne foran 1-0, mens Silkeborgs venstre back Christopher Poulsen måtte udgå med en skade næsten lige efter det første dommerfløjt.

Troels Bech roser sit hold for en fin indsats i Parken, hvor Dennis Flinta reducerede i anden halvleg, efter at Dame N'Doye kort inden pausen havde øget til 2-0.

Ramte overliggeren
Selvsamme Flinta ramte overliggeren efter sit reduceringsmål, og gæsterne skabte også en række andre chancer i de sidste minutter af opgøret.

- FCK var et kontrahold i Parken. Ja, det var selvfølgelig usædvanligt, men planen var, at vi skulle true deres hold. Men FCK er stærke, og det er umuligt at holde dem fra chancer, siger Troels Bech.

Silkeborg har efter syv spillerunder blot fem point, og holdet har kun Lyngby og HB Køge under sig i tabellen.