Træner: Vi var overmatchet

Tabte med fem mål til førerholdet

Århus Håndbold-træner Erik Veje Rasmussen havde håbet på mere, men måtte se sit hold indkassere et nederlag på 22-27 på udebane til førerholdet KIF Kolding København.

I store perioder af kampen var Århus-mandskabet oppe mod overmagten, selv om Kolding-profilen Lasse Boesen ikke blev klar til kampen på grund af en skulderskade.

- Som udgangspunkt synes jeg, at vi var overmatchet. Kolding sad solidt på kampen. Vi havde for svært ved at score mod dem, og vi fik ikke lagt nok pres på deres forsvar, siger Erik Veje Rasmussen.

Bagud med ni mål i anden halvleg forsøgte Erik Veje Rasmussen at spille med et offensivt forsvar, hvor tre mand gik frem og angreb Kolding-spillerne i en slags juletræsformation.

- I midten af anden halvleg gik vi over til et 3-2-1-forsvar på et tidspunkt, hvor vi var nede med otte-ni mål. Det fungerede fantastisk, vi var ved at komme med igen og var kun bagud med fem mål.

- Kolding sad i saksen, og det var vores chance, at de kunne sidde fast i vores 3-2-1-forsvar. Men så fandt de et par gode løsninger på det, og vi fik en udvisning, og så var ballet forbi, siger Erik Veje Rasmussen.

Se: Århus banket af mestrene

Kolding-playmakeren Bo Spellerberg blev topscorer med ni mål, men udeholdets Henrik Hansen imponerede endnu mere, mener Erik Veje Rasmussen.

- Set over hele kampen synes jeg, at Bo Spellerberg spillede en fremragende kamp. Men dagens største præstation kom fra vores Henrik Hansen, som viste international klasse i både forsvar og angreb.

- Han spillede på et hold, som var under pres hele tiden, så det var aldeles fremragende, mener Erik Veje Rasmussen.

Henrik Hansen scorede otte mål for Århus Håndbold, som har 13 point efter 11 kampe og er placeret på en sjetteplads i ligaen. KIF Kolding fører rækken med 20 point.