Træner: Vi burde have vundet

Brændte chancer kostede Randers HK sejren

Randers' håndboldkvinder tabte lørdag med 20-24 i Champions League-hjemmekampen mod rumænske Oltchim Ramnicu Valcea efter en kamp, hvor et par lange danske scoringspauser blev afgørende.

Randers' træner Jan Leslie var efterfølgende meget ærgerlig over resultatet.

- Jeg synes, vi skulle have vundet i dag. Jeg synes, vi var bedre end dem spillemæssigt og taktisk, men det hjælper ikke noget, når de andre har vundet, siger Jan Leslie.

- Jeg vidste godt, at der var forskel på Randers og Valcea. Men jeg synes, at vi viste en god figur, og vi havde chancen for at vinde. Men vi var ikke dygtige nok til at udnytte den mulighed, der bød sig.

Mange brændte chancer

Jan Leslie fremhæver de mange brændte Randers-chancer, som udslagsgivende for nederlaget.

- Når vi vælger at brænde så mange skud alene med målmanden, og når vi skyder lige i 'chokoladehøjden' (omkring hoftehøjde), så bliver det svært at vinde sådan en kamp mod et hold, som har evnerne til at nå Champions League-finalen, siger træneren.

Oltchim Valceas danske træner, Jakob Vestergaard, var anderledes tilfreds med besøget i Elro Arena.

- Det var rigtig fedt at være i Danmark. Og det var specielt dejligt, når man nu vinder, siger Jakob Vestergaard.

- Vores forsvar og vores returløb bliver afgørende i dag. Og så har vi et lidt bredere hold end Randers. Og vores målvogter Ungureanu står også rigtig fint igen i dag.

Mærkværdig oplevelse

Den danske træner erkender, at det var en mærkværdig oplevelse at spille mod et dansk hold i Champions League.

- Sådan er det jo. Det er det professionelle trænerliv. Det har været en stor udfordring at tage til Rumænien. Men også fedt.

- Man vil jo støde ind i danske hold. Hvis Viborg går i hovedrunden, så kan det jo også være, at vi skal en tur til derop. Det ville også være lidt specielt, siger den danske træner.

Oltchim Valcea har maksimumpoint efter tre Champions League-kampe. Randers har to point efter en sejr og to nederlag.