Træner skruede op for tempoet

Randers HK spillede bevidst hurtigt mod Hypo, forklarer træner

Det så til tider lidt for hektisk ud, når Randers HK-spillerne drev bolden frem ad banen i Champions League-opgøret mod Hypo Niederösterreich.

Men på trods af en del tekniske fejl, var det opskruede tempo helt efter planen, forklarer holdets træner, Jan Leslie.

- Vi er klar over, at hvis vi skal have en chance i Champions League, skal vi have mere tempo ind i spillet, og det koster en gang imellem.

- Men når først vi får styr på afleveringerne og på, hvornår vi skal løbe, og hvornår vi skal stå stille, så kan det komme til at se rigtigt godt ud, siger Leslie efter 39-32-sejren.

Der blev rettet op
Ifølge hans analyse var det netop manglende fart, der var skyld i nederlaget til franske Metz for to uger siden, og derfor er han tilfreds med, at der er blevet rettet op inden de to afgørende kampe i gruppen.

- Der var da ting, der kunne være bedre, men med sejren kan vi stadig selv afgøre, om vi skal blive nummer et eller to i gruppen, og det er da et fantastisk udgangspunkt, siger Leslie inden de kommende opgaver på udebane mod ungarske Györ og Metz.

Kampene skal spilles i de kommende to weekender og kommer oven i et presset ligaprogram og en pokalturnering, hvor Randers er gået videre til semifinalen.

- Sådan er det, når man gerne vil spille med i mange turneringer, som vi vil. Vi må bruge ressourcerne bedst muligt og prøve at vinde så mange af kampene som muligt, siger Jan Leslie.