Træner: Det var bundringe

Randers HK-træner dybt skuffet over nederlag

Det var bundringe fra de fleste Randers HK-spillere. Så hårdt og kontant melder Randers-træner Jan Leslie ud efter nederlaget i Champions League på hjemmebane til franske Metz.

- Jeg er totalt skuffet. Vi hang efter i hele kampen, og så kom vi endelig op på uafgjort. Og så scorede de så ringe et mål, siger Jan Leslie til DR Sporten.

Det var set med objektive briller nu et ganske nydeligt vip, som Metz scorede på, da de franske kvinder i sidste sekund sikrede sig en 27-26-sejr. Men bittert for Randers, som lige havde kæmpet sig op på uafgjort.

- Vi præsterede bare ikke på det niveau, vi skulle. Der var for mange spillere. Hvis vi skal rose nogle, var det Susann Müller, for resten var bundringe i dag, lyder det fra Jan Leslie.

Langt under vanligt niveau
Susann Müller var den mest træfsikre skytte hos Randers, mens spillere som Camilla Dalby og Katrine Fruelund præsterede langt under vanligt niveau.

- Metz spillede meget langsomt, og de tog tempoet ud af kampen. Vi brændte igen for mange chancer. Vi har snakket om det før, og det er ikke godt nok, mener Katrine Fruelund.

Metz var ofte kloge til at holde fast i Randers-spillerne og hele tiden irritere dem med hårde tacklinger.

- Kampen blev spillet på deres præmisser, i stedet for at vi tog teten.

- Vi forsøgte, men vi fik ikke vendt det. Vi hang bagefter det meste af kampen, og det tærede på kræfterne, forklarer Katrine Fruelund.

- Vi skal være bedre - især på hjemmebane - til at holde højt niveau. Vi må tage os ekstra sammen i nogle af de andre kampe, siger Katrine Fruelund.