Træner: Der var straffespark

AGF-cheftræner skuffet over dommeren

AGF-cheftræner Peter Sørensen mener, at aarhusianerne blev snydt for et straffespark i første halvleg, da Esbjergs Jonas Knudsen i mandagens superligakamp knaldede en albue i hovedet på Stephan Petersen i Esbjergs felt.

- Min opfattelse kan vel ikke afvige fra så mange andres, konstaterede Sørensen efter kampen overfor TV3 Sport, da han genså billederne af episoden, som skete, da Esbjerg førte 1-0. Dermed lod Peter Sørensen altså forstå, at han mente, der var klokkeklart straffespark.

Straffespark og rødt kort

Noget, som træneren da også gjorde dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen opmærksom på i pausen.

- Jeg spurgte ham, hvorfor i alverden han ikke dømte straffe. Jeg kan slet ikke forstå, der ikke blev dømt straffespark. Jeg siger ikke, han også skulle vises ud. Men der var nærmere straffespark og rødt kort, end der var ingenting, sagde Peter Sørensen om situationen, hvor dommerens fløjte forblev tavs.

En god fornemmelse

Trods nederlaget og utilfredsheden med dommeren forsøgte Peter Sørensen dog at være positiv, da snakken faldt på de kommende kampe i forårssæsonen.

- Jeg har stadig en god fornemmelse. Vi har stadig mange unge spillere, der har spillet få kampe sammen, og jo flere kampe de spiller sammen, jo bedre sammenspillet vil de blive, lød det fra Peter Sørensen.

Kampen mellem Esbjerg og AGF endte på en vestjysk hjemmesejr på 2-1.