Træn som Messi

FC Barcelona afholder fodboldskole i Danmark

Til næste sommer kan børn i alderen 7-14 år få sig en ekstraordinær fodboldoplevelse.

FC Barcelonas fodboldskole har netop offentliggjort, at der i 2014 vil blive afholdt fodboldskole i Aarhus. I år var der kun fodboldskole i Billund og Jægersborg, hvor 400 børn deltog.

Børnene bliver trænet af professionelle trænere fra FC Barcelonas officelle fodboldskole i samarbejde med danske ungdomstrænere. Træningen vil være tilpasset børnenes alder og bestå af både individuel træning og holdtræning.

- Vi fik en flyvende start sidste år på trods af, at alle detaljer først faldt på plads i løbet af foråret. Sammen med FC Barcelona har vi derfor besluttet at fordoble antallet af FC Barcelona ESCOLA CAMPs til fire i 2014. Det giver plads til endnu flere, og vi kommer tættere på en masse deltagere. Og I år er vi ude i god tid, så det bliver lettere at få det til at passe ind i familiernes ferieplaner, og samtidig håber vi, at vi kommer øverst på mange ønskesedler, siger Anna Beltan fra Barcelona Træning, som står bag FCB ESCOLA CAMP Danmark, i en pressemeddelelse.

Fodboldskolen vil igen i år blive afholdt i Billund og Jægersborg, og endnu en by vil inden for kort tid blive offentliggjort, så der i alt vil være fire fodboldskoler i Danmark.

I Aarhus foregår fodboldskolen i uge 32 næste år.