Træls det skulle slutte så hurtigt

Dennis Ceylan ærgrer sig over tidligt OL-exit

Den aarhusianske OL-bokser Dennis Ceylan er hjemme igen efter hans debut ved OL i London.

Her tabte han allerede i første runde til den irske bokser John Joe Nevin, der var femteseedet i turneringen.

- Han har en stil, som jeg hader at bokse i mod. Han er defensiv og en smart og klog bokser. Selvfølgelig er det træls, det skulle slutte så hurtigt, men jeg mødte bare en bedre mand. Han er i top-4, så det er ikke nogen skam at tabe til ham, siger den netop hjemvendte bokser til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hvis det står til Dennis Ceylan, så er han ikke med ved OL i Brasilien i 2016. Han drømmer nemlig om noget andet end endnu en OL-deltagelse.

- Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer, men jeg vil helst være professionel, og for at nå det mål det bliver jeg selvfølgelig nød til at vise nogle resultater, siger Dennis Ceylan til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Med sig hjem i OL-bagagen har Dennis  Ceylan dog udelukkende gode minder trods det tidlige exit. Især mødet med de andre danske OL-atleter gjorde indtryk på den lokale bokser.

- Jeg har snakket med håndboldpigerne og Michael Maze, og de er virkelig nogle rigtig rare mennesker. Jeg troede, at de måske var højrøvede, og ikke ville tale med mig, men det var de slet ikke, siger Dennis Ceylan til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den næste store opgave der venter Dennis Ceylan, har dog slet ikke noget med boksning at gøre. Han er nemlig i fuld gang med at tage kørekort, og nu hjemvendt fra OL så skal han op til køreprøven.