Trækker også støtten

SF melder sig ud af omstridt skoleforlig

00:41

1 af 2

Endnu et parti trækker nu støtten til det meget omstridte skoleforlig i Randers Kommune, efter at det i går kom frem, at der har været tilbageholdt oplysninger for byrådet i forbindelse med udarbejdelsen af forliget.

Velfærdslisten og Beboerlisten krævede i går kommunaldirektøren, skoledirektøren og skolechefen suspenderet, efter at det kom frem, at der havde været papirer på mindst et møde omkring forliget. Selvom de to partier havde fået at vide, at der ingen papirer var, da de havde ønsket indsigt i møderne.

Læs også: - Det er meget alvorligt

I fredags trak det enlige konservatives byrådsmedlem støtten til forliget, og nu er det altså det enlige byrådsmedlem fra SF, Charlotte Broman Mølbæk, der trækker støtten - i hvert fald indtil der har været en tilbundsgående undersøgelse. Dermed er der nu kun 24 mandater bag forslaget i stedet for de oprindelige 26:

- Det kæmpestore problem i det her er, at der i adskillige måneder har været både byrådskolleger og folk i forvaltningen, som har tilbageholdt de her oplysninger, siger SF's byrådsmedlem Charlotte Broman Mølbæk til TV 2 | ØSTJYLLAND.