Total enighed om skulderklap

Jesper Grønkjær og Maria Arianfar rørende enige

05:40 Luk video

Der var total enighed mellem trykkekunster Jesper Grønkjær og skuespiller Maria Arianfar om, hvem der i den forløbne uge har gjort sig mest fortjent til at få "Ugens Skulderklap".

Den første kandidat er ingen ringere end musikeren Steffen Brandt og rockgruppen TV-2. Da Steffen Brandt og resten af bandet blev opfordret til at holde en fest i anledning af gruppens 30 års jubilæum, inviterede de hele Østjylland til gratis koncert på Bispetorv i Aarhus. 

Kandidat nr. 2. er direktør Henning Kærsgaard og resten af ledelsen på Aarhus Teater. På rekordtid er det lykkedes at vende teatrets blødende underskud til et solidt overskud på 6,5 millioner kroner. Det allerstørste mirakel er måske at genopretningen er foregået med de øvrige medarbejderes accept og respekt. 

Sidste kandidat er somaliske Mohamed Farah. Siden Mohamed kom til Østjylland for 20 år siden. Han haruddannet sig til læge og driver nu en succesfuld praksis i Hørning. Nu strømmer patienterne til. Mohamed har nemlig altid tid til en snak, og han tager gerne på patientbesøg i hjemmet.  

Klik på videoen øverst og se hvilken af de tre kandidater Jesper Grønkjær og Maria Arianfar var fuldstændig enige om, der havde gjort sig fortjent til at få "Ugens Skulderklap".