Tørrede bagdel i flag

Forsanger i skænderi med gæster på NorthSide

Forsanger Ian Brown og resten af The Stone Roses leverede en på mange måder mærkværdig koncert i Ådalen i Aarhus. Foto: Seerbillede taget med mobiltelefon

Gæsterne på NorthSide Festival var på mange måder vidner til en bizar koncert, da det legendariske engelske band The Stone Roses gik på scenen kort før midnat.

De fleste anmeldere er enige om, at den genopstandne Manchester-gruppe med Ian Brown i spidsen leverede en koncert, der var langt fra storformen i 1980'erne.

- Samspillet var Jamaica-sjusket og ustabilt som weekendvejret, mens Ian Browns vokal konstant balancerede faretruende på stemmebåndets afgrund. Den tonedøve sanger præsterede blandt andet en pinefuld falsk 'Waterfall', skriver Ekstra Bladets Thomas Treo i sin anmeldelse.

Demonstrativ røv-tørring
Den musikalske præstation var dog ikke det eneste, det måbende publikum blev præsenteret for.

Et stykke inde i koncerten smed en fan fra Sheffield det engelske flag op på scenen. Forsanger Ian Brown valgte at blive fornærmet over episoden.

- Efter en demonstrativ røv-tørring med selvsamme flag starter frontmanden en bizar og meningsløs meningsudveksling med flagets ejer blandt publikum, til stor moro og undrende for resten af de tilbageværende mennesker foran scenen, skriver musikbladet Gaffas anmelder Kristian Bach Petersen.

Efterfølgende førte festivalens vagter ifølge TV 2 | ØSTJYLLANDs oplysninger den engelske fan, der medbragte flaget, væk fra området foran scenen.