Topmålmand til BSV

Vil vinde DM-guld til den midtjyske klub

Bjerringbro-Silkeborg har hentet den erfarne klassemålmand Søren Rasmussen til klubben på en kontrakt gældende fra sommeren 2014. Det oplyser klubben i en meddelelse. 

Søren Rasmussen har valgt Bjerringbro-Silkeborg, fordi han ser et stort potentiale i klubben, og han kommer til Danmark for at vinde DM-guld med den midtjyske klub.

Søren Rasmussen har skrevet en toårig kontakt med Bjerringbro-Silkeborg, der gælder fra sommeren 2014, hvor han kommer til klubben fra den tyske topklub Flensburg-Handewitt. 

Eftertragtet underskrift

Målmandens underskrift var meget eftertragtet blandt klubber i både Danmark og Tyskland, men han er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning at lægge sin fremtid i Bjerringbro-Silkeborg.

- Jeg ser utrolig meget potentiale i klubben. Der er stor opbakning fra lokalsamfundet, gode sponsorer og en god trup. Bjerringbro-Silkeborg har i mange år været blandt de allerbedste i Danmark, men jeg tror på, at Bjerringbro-Silkeborg kan blive det allerbedste hold i Danmark, og det potentiale, synes jeg kunne være rigtig spændende at være en del af, fortæller Søren Rasmussen. 

Søren Rasmussen har i de seneste fire sæsoner spillet i Flensburg-Handewitt, som han skiftede til, efter han i år 2010 vandt DM-guld med AaB Håndbold.

Han har spillet 130 kampe for Flensburg-Handewitt, og på det danske landshold var Søren Rasmussen med til at vinde VM-sølv i år 2011.