Top 10: Her er de mest læste historier på tv2oj.dk i 2015

Gigantiske huller i vejen. Eftersøgning af hunden Nova, konkurssalg af Stereo Studio og en århusiansk politiker var et hit hos jer læsere

Hver dag året rundt møder vi ind og håber at kunne levere spændende, væsentlige og relevante artikler til jer læsere.

Men trods en god fornemmelse for nyheder, så kan vi aldrig rigtig med sikkerhed vide, hvilke historier der brager igennem ude hos jer, og derfor har vi samlet de mest læste artikler i 2015 i overbliksform herunder.

Nr. 10: Århusianske Yahya Hassan kom på alles læber, da han i et live-interview på TV 2 | ØSTJYLLAND nægtede at forlade studiet. Årets tiende mest læst artikel er det interview, der gik forud for den overraskende afslutning på live-interviewet.

Se hele snakken med Yahya

Nr. 9: Rigmanden Kurt Daell var egentlig kun med for at se på ved en stor auktion af veteranbiler nær Ebeltoft. Men han endte med en overdådig indkøbsliste på seks biler - og en sur kone.

Købte seks biler: Konen bliver sur

Nr. 8: Schæferhunden Nova blev genforenet med familien, efter at folk fra nær og fjern havde deltaget i eftersøgningen af familiehunden. Nova stak af fra en hundepension ved Hadsten 24. december.

Nu er Nova hjemme igen

Nr. 7: På syvendepladsen er den tragiske historie om en 25-årig mand, der døde på et bosted i Ørsted. Moderen til den 25-årige Martin rettede i et åbent brev til TV 2 | ØSTJYLLAND en voldsom kritik af behandlingen af hendes søn.

Mor: Martin blev svigtet

Nr. 6: På sjettepladsen skal vi et par år tilbage, da en artikel fra 2012 stadig ligger højt på den samlede liste. Det er historien om, hvordan du får en ble-fri baby - og om Nadja, der var ble-fri efter seks uger.

Sådan får du en ble-fri baby

Nr. 5: Mange følte sympati for den handicappede Heidi Neergaard, der gik flere uger uden at komme i bad. Efter måneders kamp med Randers Kommune, fordi hun ønskede bedre pleje, valgte hun at tage sit liv.

Heidi begik selvmord efter måneders kamp for bedre pleje

Nr. 4: På fjerdepladsen kommer en butik, aller har et forhold til. Stereo Studio i Aarhus holdt konkurssalg, og et århusiansk auktionshus skulle sælge de mere end 300.000 varer.

Stereo Studio holder konkurssalg i Aarhus

Nr. 3: Et kraftigt regnvejr i Skanderborg skabte oversvømmelse og gigantiske huller i vejen. Derfor måtte Sydøstjyllands Politi advare bilister i området om at køre forsigtigt, da vejene flere steder var skyllet væk.

Politiet advarer mod store huller i vejene

Nr. 2: Østjyllands Politi valgte meget utraditionelt at offentliggøre et billede af et kvinde-lig, der blev fundet på en rasteplads vest for Randers. Efterfølgende blev kvinden identificeret, og tv2oj.dk valgte derfor at fjerne billedet af hende igen.

Offentliggør billede af lig

Nr. 1: På førstepladsen kommer et live-interview og en folketingskandidat, der nægtede at forlade studiet og tilmed sluttede af med at hive TV 2 | ØSTJYLLANDs vært i slipset. Der findes nok ikke mange voksne danskere, der ikke kender navnet Yahya Hassan, efter hans improviserede stunt i studiet, og videoen gik efterfølgende viralt på alle medier.

Yahya Hassan nægtede at gå

kræft2

Kræftramte børnefamilier: Umenneskeligt at skulle til København

Irma Mogensen har sammen med seks andre kvinder lavet en bog om livet samt madopskrifter fra deres liv

Livskloge damer vil have unge til at forstå de gamle retter

5e131843-19aa-4363-8c5b-198f098878d2

playGuide: Sådan får du mest ud af Black Friday

Festugepapir2

Aflyst festuge ender i parcelhuse

20200929-160321-l_68mb.jpg

liveblogDanmark kan modtage de første vacciner om kort tid

118243415_1037632156654418_3697383581706940053_o

playAarhus-rapper blev lagt i håndjern ’uden grund’: - Politiet bør bære kropskameraer