Tøjkonge putter penge i Kevins Formel 1-comeback

Tøjkongen Anders Holck Povlsen lægger sponsorpenge hos Kevin Magnussens nye Formel 1-arbejdsgiver Renault

Foto: Colourbox

Kevin Magnussens comeback i Formel 1 bliver hjulpet godt på vej af en masse danske sponsorkroner.

Tøjkongen Anders Holck Povlsen, der er bor på herregården Constantinsborg ved Aarhus og ejer tøjkoncernen Bestseller med hovedsæde i Aarhus, lægger således et stort beløb hos franske Renault i denne sæson. Flere steder på Renaults Formel 1-racere vil der stå Jack & Jones i den kommende sæson.

Håber på et langt samarbejde

Den 23-årige danske racerkører er udmærket klar over, at han har meget at takke sin sponsor for.

- Anders er en stor støtte på alle måder, og forhåbentlig bliver han ved med at være det. Jeg har rigtig meget at takke ham for og håber, at det bliver et langt samarbejde, siger Kevin Magnussen.

Østjyder blandt verdens rigeste

Ukendt beløb

Det er uvist, hvor mange penge Anders Holck Povlsens Bestseller-koncern skyder i Renaults Formel 1-hold, men flere internationale medier vurderer, at millionerne kan tælles i engelske pund.

Anders Holck Povlsen og Jack & Jones har stået bag Magnussen gennem en årrække, men samarbejdet blev sat på pause, da Kevin Magnussen var på kontrakt hos McLaren i 2014 og 2015.

Det skyldtes, at McLaren allerede var involveret med tøjmærket Hugo Boss.

Kevin Magnussen havde Jack & Jones som sponsor i 2013, da han kørte for Dams og vandt Formel 1-rugekassen Renault 3.5 World Series. Med sejren landede danskeren kontrakten med McLaren, der året efter gav ham debut i Formel 1.