Tøfting vred over sigtelser

Stig Tøfting er sigtet for voldelig adfærd. Det vil han ikke acceptere. Samtidig frygter han, at AGF nu giver ham sparket.

Stig Tøfting slipper for en voldssag efter et sammenstød med en fodgænger lørdag. Han er i stedet blevet sigtet for at have overtrådt politivedtægten.

AGF'eren har efter politiets vurdering optrådt med voldelig adfærd, og det kan ende med bødestraf. Men selv om Stig Tøfting slipper for en straffesag, så kan han ikke acceptere sigtelsen.

- Jeg har ikke opført mig voldeligt, så det vil jeg selvfølgelig ikke acceptere, siger AGF'eren til Århus Stiftstidende.

Og overfor Eksra Bladet udtrykker midtbanedynamoen sin frygt for, at han nu er færdig i AGF.

- Jeg sigtes ikke for vold. Men voldelig og truende adfærd, som jeg nu sigtes for, tæller på samme måde i forhold til klubben, siger den tidligere landsholdsspiller.

AGF-direktør Frank Heskjær har tidligere sagt, at Tøfting er færdig i klubben, hvis han for tredje gang bliver dømt for vold. AGF-ledelsen er nu gået i tænkeboks, men opretholder indtil videre suspensionen af Stig Tøfting fra at spille kampe.

Stig Tøfting er også sigtet for at have overtrådt færdselsloven, fordi han kørte hurtigt frem mod et fodgængerfelt. Det fik en fodgænger til at give ham fingeren. Den handling udløste Tøftings berygtede temperament, og fogængeren fik et mindre skub i brystet.