Todd: En gåde vi ikke vandt

Træner og anfører i Randers kunne ikke forstå, at det lykkedes Elfsborg at rejse hjem til Borås med uafgjort

Foto: Randers FC

Randers-træner Colin Todd var stolt af spillernes indsats i torsdagens Europa League-opgør mod svenske Elfsborg, men samtidig var han forundret over, at kampen endte 0-0.

- Det er en gåde, at vi ikke vandt den fodboldkamp. Særligt i første halvleg skabte vi massevis af chancer og burde mindst have ført med et par mål ved pausen.

- I anden halvleg flød det ikke helt så godt for os som før pausen, men alligevel skabte vi fortsat pænt med chancer og burde have scoret, siger Todd til klubbens hjemmeside.

Selv om Randers ikke fik scoret og skuffende måtte nøjes med 0-0, roser træneren alligevel spillerne for indsatsen.

Se: Borring: Uafgjort er ærgerligt

- Man må huske på, at Elfsborg er et rigtigt godt hold, der næsten hvert år spiller europæisk, og som lige nu er nummer to i den bedste svenske liga.

- Når man møder sådan en hold, er det stærkt at dominere i stort set samtlige 90 minutter. Det gjorde vi, påpeger Todd.

- I ærgrelsen over at vi ikke scorede, er jeg dog tilfreds med, at vi selv holdt nullet. Det giver os et rimeligt udgangspunkt inden returkampen på tirsdag, og jeg er sikker på, at vi kan tage derop og lave et resultat.

Se: Randers FC var det bedste hold

- Og så er jeg i øvrigt sikker på, at Elfsborg har fået respekt for os, lyder det fra Todd.

Christian Keller var tilfreds med spillet, men ligeledes skuffet over resultatet. Randers-anføreren hæftede sig ved, at kronjyderne styrede kampen fra første fløjt og skabte massevis af chancer.

- Vi havde vel flere målchancer, end vi havde tilsammen i de to kampe mod Sant Julia fra Andorra i første runde. Havde vi scoret på vores chancer, havde vi reelt sikret os avancement til næste runde allerede nu.

- Selvfølgelig havde de også et par chancer, men det er svært at spille en hel kamp, uden at modstanderen også skaber et par muligheder.

- Men det var i hvert fald positivt, at Elfsborg ikke scorede, og vores udgangspunkt inden returmødet er fornuftigt.

- Så jeg er bestemt fortrøstningsfuld. Vi skal nok komme til chancer deroppe på tirsdag, og så må vi se, om det rækker til at gå videre, siger Keller.