Todd: Altid svært de mindre steder

Randers-træner tilfreds efter pokalsejr

Tirsdagens pokalkamp mod Kolding begyndte som lidt af et mareridt for superligaklubben Randers FC.

 

Efter kun syv minutter havde det undertippede hjemmehold bragt sig foran med 1-0 efter et frispark.

 

Heldigvis for kronjyderne lykkedes det at overvinde chockstarten og vende opgøret. Kampen sluttede med en komfortabel sejr på 7-1.

- Det var "mission completed" fra vores side, Det er altid svært at komme til et mindre sted, men banen var intet mindre end perfekt, så den kunne i hvert fald ikke bruges som nogen undskyldning, hvis det skulle blive nødvendigt, siger Randers FCs cheftræner, Colin Todd, til klubbens hjemmeside.

Se: Randers fik stor pokalsejr

- Vi kom til Kolding for at vinde en fodboldkamp, hvilket vi gjorde, selv om vi startede med en forskrækkelse. Vi gav et dumt mål værk, men fik mere stil i spillet og fik da også scoret nogle flotte mål undervejs, og det endte med en overbevisende sejr i den sidste ende.

Svenske Mikael Ishak fandt vej til netmaskerne to gange. Derudover scorede Jeppe Tverskov, Viktor Lundberg, Edgar Babayan, Jonas Kamper og Kasper Junker alle en enkelt gang for kronjyderne.

Sejren over Kolding betyder, at Randers FC er med i bowlen, når DBU trækker lod til tredje runde i pokalturnerningen. Foruden Randers er også AGF, Silkeborg, Horsens og Skovbakken videre i turneringen.