Tjek, hvad dine naboer stemmer

Ny hjemmeside viser, hvordan stemmerne fordeler sig i nabolaget

Folketingsvalget står for døren, og nogle har måske endnu ikke fundet ud af, hvor krydset skal sættes.

Men nu lancererer Spar Nord en hjemmeside, som både kan bruges som inspirationskilde eller bare for de nysgerrige.

Siden www.naborapport.dk/valg giver gratis adgang til at se, hvordan stemmerne i ens nabolag fordeler sig imellem de politiske partier.

Ved at indtaste sin adresse på naborapport.dk/valg, får man præsenteret stemmefordelingen på de enkelte politiske partier for det valgsted, som adressen er tilknyttet.

Hjemmesidens data er baseret på, hvad der blev stemt ved det seneste folketingsvalg samt et overblik over de 100 nærmeste husstandes holdning til fem aktuelle spørgsmål.

Brug det, inden du køber hus

Men ifølge Spar Nords pressechef er det ikke kun i anledning af valget, at hjemmesiden kan bruges; han mener, den primært er til gavn for nysgerrige boligsøgende, der gerne vil blive klogere på deres nye naboer og nye nabolag, inden de beslutter sig for at købe ny bolig.

- Uanset, om du bare er nysgerrig på dine nuværende naboer og dit nuværende nabolag, eller om du har brug for at blive klogere på et nyt område, så er Naborapporten et relevant værktøj at stifte bekendtskab med, siger pressechef i Spar Nord Leif Lind Simonsen i en pressemeddelelse.