Tiltalt for vold: I morgen skal Silkeborg-træner for retten

Cheftræner Peter Sørensen er sigtet for vold mod sin ekskone i forbindelse med skilsmissesag

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Fredag formiddag venter en noget anderledes arena for Silkeborg IFs cheftræner. 

43-årige Peter Sørensen skal møde i Retten i Aarhus klokken ni, hvor han skal forsvare sig i en sag om hustruvold.

Han er ifølge Østjyllands Politi tiltalt for den 8. august 2014 at have skubbet kraftigt til sin kone, mens hun holdt parrets dengang ni måneder gamle datter. 

Læs også Cheftræner: Jeg har måske været en idiot - men jeg er ikke voldsmand

Ekskonen har forklaret, at skubbet fik hende til at falde bagover i et sofabord, videre ned på sofaen, inden hun til sidst ramte gulvet. Derefter skulle Peter Sørensen ifølge anklageskriftet have trukket ekskonen og deres fælles datter ind i soveværelset, hvor han kastede dem ned på sengen. 

Derudover er der i anklageskriftet nævnt to yderligere episoder tilbage i 2015.

Læs også Peter Sørensen i voldssag: Det er han tiltalt for

Peter Sørensen har tidligere fortalt til TV 2 | ØSTJYLLAND, at han afviser alle beskyldninger. Forholdet til ekskonen har ifølge ham generelt været præget af skænderier og tumult.

- Jeg ser frem til at blive renset i retten, for jeg har ikke gjort noget strafbart. Jeg har ikke lyst til at kaste med mudder mod min ekskone. Men jeg er meget ked af, at skilsmissesagen er blevet bragt ind i offentligheden på den her måde, sagde Peter Sørensen i november sidste år til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Til at forsvare sig i retten har Peter Sørensen hyret forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen, som tidligere har kørt blandt andet flere store terror-, volds- og drabssager. 

TV 2 | ØSTJYLLAND liveblogger fredag fra retssagen mod Peter Sørensen på tv2oj.dk.