Tiltalt for to Føtex-røverier

Vestre Landsret tager i dag hul på en omfattende sag mod to rockerrelaterede mænd.

To rockerrelaterede mænd kan i de kommende uger betragte Vestre Landsret som deres andet hjem.

Landsretten skal nemlig bruge op mod tre uger på at behandle sagen mod de to mænd, der er tiltalt for at stå bag to røverier samt for at have planlagt en påsat brand på en villa i Århus-forstaden Hasle.

Det første røveri fandt sted 11. marts sidste forår, hvor to maskerede mænd stormede ind i Føtex i Viby. Her truede de kunderne og de ansatte med pistoler og fik udleveret næsten 330.000 kroner. Præcis en uge efter skete nøjagtig det samme i en Føtex-forretning i Aalborg. Her lykkedes det for gerningsmændene at slippe af sted med godt 200.000 kroner.

Ud over de to røverier er mændene også anklaget for sammen med en kammerat at stå bag en voldsom villabrand i Hasle. Politiet mener, at de to mistænkte fik kammeraten til at sætte ild til villaen for at score en stor forsikringssum. Inden branden var alt indboet fjernet.

Landsretten skal høre i alt 80 vidner i løbet af de kommende uger.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=11169">Nægter sig skyldig i villabrand (24/5-2005)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=11159">Satte ild til HA-villa (24/5-2006)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=11036">Undersøger udbrændt HA-villa (9/5-2006)</A></STRONG>