Tilfreds Todd

Begge trænere så gode ting efter Randers-sejr

Randerstræner Colin Todd var nogenlunde tilfreds med sit hold efter 4-2-sejren over AGF i tirsdagens træningskamp.

- Der var gode ting at observere i dag, men også noget, der ikke fungerede efter hensigten. Det er selvfølgelig vigtigt at vinde en fodboldkamp, men det er ikke resultatet, jeg hæfter mig ved, mere spillernes formåen, siger han til Randers FC's hjemmeside.

Men der var også torne på den engelske træners roser. Efter kampen var han utilfreds med, spillerne gik ned i gear til sidst.

- Efter kampen måtte jeg fortælle drengene, at en fodboldkamp ofte varer 94 minutter, og jeg bryder mig ikke om at se, hvordan vi forærer et dumt mål væk til sidst, selv om vi er foran 4-2. Det er for ukoncentreret, siger Colin Todd.

Læs også: Jacob Nielses første arbejdsdag i AGF

På den anden bænk ærgrede AGF's træner, Morten Wieghorst, sig over 4-2-nederlaget til lokalrivalerne. Derfor ser han også et stort arbejde for truppen, inden Første Division begynder.

- Vi laver lidt for mange unødvendige og uprovokerede fejl, og det skal vi have luget ud af vores spil. Det er også tydeligt at se, at vi fysisk i hvert fald er en uge bagefter Randers, siger Morten Wieghorst til AGF's hjemmeside.

Den aarhusianske træner kan dog glæde sig over, at nyindkøbte Andreas Laudrup vist fin form på banen.

- Man kunne se, at han har stort mod på og lyst til at spille. Han vil hurtigt falde ind i vores stil, fordi han jo er vant til at spille på den måde. Så det er en stor hjælp for ham, siger Wieghorst.

Lørdag spiller AGF træningskamp i Grindsted mod FC Midtjylland, mens Randers FC tager imod AC Horsens den 13. juli.