Til Kbh. på 2 timer

Hurtig rejsetid skal give flere passagerer

Foto: Mols-Linien

Når det regner på Sjælland, drypper det på Jylland.

En ny motortrafikvej mod Odden åbner i morgen, og det kommer til at give hurtigere rejsetid mellem de to landsdele, lyder det i en pressemeddelelse fra Mols-Linien.

Rederiet ser frem til, at den nye motortrafikvej vil afkorte rejsetiden mellem Aarhus og København, så det fremover kun tager godt og vel to timer timer at komme frem.

- Den kortere rejsetid er en stor gevinst for vores passagerer, og vi forventer, at 25.000-30.000 flere bilister om året vil vælge hurtigfærgerne frem for køreturen over Fyn. Vi ser frem til den kommende juletrafik, hvor vi med to superkatamaraner og hurtigfærgen Max Mols i søen har mere kapacitet end nogensinde, siger Søren Jespersen, administrerende direktør i Mols-Linien, i en pressemeddelelse.

Se: Ingen færger i tre måneder

Den tidlige julegaver kommer de 2,5 millioner businessfolk, pendlere og ferierejsende til gode, som hvert år benytter sig af Mols-Liniens hurtigfærger.

Den hurtigere forbindelse mellem Jylland og Sjælland vækker også begejstring hos Venstres trafikordfører:

- Jeg glæder mig meget over, at der med åbningen af motortrafikvejen helt til Vig sker en markant styrkelse af "den flydende bro over Kattegat" i kraft af en betydelig tidsbesparelse og mere sikker vej mellem Sjællands Odde og resten af Sjælland, siger Kristian Pihl Lorentzen, trafikordfører for Venstre.