Tidligere SIF-bomber udlejes

Marvin Pourié til Belgien resten af sæsonen

Den tidligere SIF-angriber Marvin Pourié fortsætter karrieren i belgiske Zulte Waregem.

Efter nedrykningen til 1. division skiftede den unge tysker sidste sommer fra Silkeborg IF til de nykårede danske mestre fra FC København.

Hos mestrene er det dog ikke lykkedes Pourié at tilspille sig den nøglerolle, han havde i Silkeborg. Faktisk har det været meget småt med spilletid i københavnerklubben.

FC København har nu udlejet Marvin Pourié til belgiske Zulte Waregem for resten af sæsonen. Den tyske angriber tiltræder med øjeblikkelig virkning i sin nye klub.

Se: Glæde over Pourié-afsked

- Vi står med et bredt arsenal af offensive kræfter foran et forår med knapt så mange kampe. Og da vi samtidigt ikke kan udelukke tilgang de næste par dage, så har vi vurderet, at det vil være svært at holde alle vores offensive kræfter skarpe og i god udvikling.

- Derfor har vi accepteret denne mulighed for Marvin i Belgien, hvor vi ved, han vil få vigtige spilleminutter i benene, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til FCK's hjemmeside.

FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, gav ikke meget spilletid til Pourié i efterårssæsonen, og tyskeren, der ellers var en stor målscorer for Silkeborg, har blot scoret et ligamål i denne sæson.

I Silkeborg var Marvin Pourié lidt af et smertensbarn. Foruden at være en af klubbens sportslige profiler kom den iltre tysker blandt andet flere gange i klammeri med sine medspillere.