Tidlig jul hos AC Horsens

CASA Arena skal fyldes til efterårets sidste kamp

Arkivfoto

AC Horsens er i julehumør og inviterer på gratis bold, når sidste runde af efterårssæsonen fløjtes i gang mod FC Midtjylland på søndag.

Klubben kan se tilbage på et år, der har budt på en fjerdeplads i Superligaen - den højeste placering i klubbens historie samt deltagelse i Europa League for første gang nogensinde.

- Vi har oplevet et fantastisk år med mange milepæle for AC Horsens, og det luner i en kold tid at tænke tilbage på de mange tusind gule fans i Fælledparken og Parken til pokalfinalen samt vores samlede sejr over IF Elfsborg og den uafgjorte hjemmekamp mod Sporting, hvor Horsens i den grad stod sammen om holdet, siger AC Horsens direktør AC Horsens direktør, Henrik Ravn, til klubbens hjemmeside.

AC Horsens er den klub i Superligaen med det laveste tilskuergennemsnit. 4138 er der i snit på lægterne til deres kampe, og i fredags ramte den gule fare bunden - kun 1865 tilskurer så hjemmeholdet tabe 1-3 til SønderjyskE. Med nederlag i de seneste tre kampe ligger AC Horsens lige nu på en syvende plads i tabellen

- Ingen i eller omkring AC Horsens er tilfredse med præstationerne i de seneste kampe, men det er netop i modgang, vi må stå sammen for at støtte holdet på banen, og forhåbentligt bliver der fyldt godt op på tribunerne, siger Henrik Ravn.

Inden kampen kaster AC Horsens gulegaver ud til tilskuerne, og der vil være konkurrencer i løbet af kampen.

Alle har mulighed for at få udleveret en gratis billet ved indgangene og kan dermed opleve kampen kvit og frit.