Tidligere AGF-angriber har fundet sin nye klub

30-årige Jesper Lange har skrevet under på en kontrakt med svenske Helsingborg IF

Foto: Ole Nielsen

1 af 2

Som TV 2 | ØSTJYLLAND kunne fortælle søndag, var den tidl. AGF-angriber Jesper Lange tæt på en ny klub, og tirsdag blev det så officielt. I det næste halvandet år skal han tørne ud for svenske Helsingborg.

- Jeg er vældig glad for at skrive under og komme i gang i HIF (Helsingborg IF, red.). Min karriere har været fin, men jeg ville prøve noget nyt, og jeg føler, at Helsingborg passer til mig som fodboldspiller, siger Jesper Lange til den nye klubs hjemmeside.

Her beskriver Jesper Lange sig selv, som den angriber vi alle kender fra superligaen - en hårdtarbejdende og aggressiv type.

Giver meget til holdkammeraterne
- Jeg arbejder meget for holdet og er en spiller, som giver ekstra energi til mine medspillere. De fleste forsvarsspillere synes, at jeg er vældig irriterende, forklarer Jesper Lange.

Læs også Jesper Lange tæt på ny klub: Glad for båndet til fansene

I søndags så angriberen tilbage på sin tid i AGF - en tur der har budt på både op- og i særdeleshed nedture.

- Tiden i AGF har været meget udviklende. Det har da været hårdt, men på det menneskelige plan har jeg fået meget med mig. Og så har forholdet til fansene betydet alt – jeg er så glad for den støtte, de har givet mig, fortalte angriberen.  

Mandag lagde han et billede op på sin Facebook-side, hvor følgerne så kunne gætte, hvilken klub han nu skulle til. De færreste gættede på Helsingborg: