Thygesen til Randers FC

Randers FC har skrevet kontrakt med Mikkel Thygesen

Mikkel Thygesen er allerede trukket i Randers-trøjen. Indtil videre dog kun til ære for fotografen. Foto: Randers FC

Randers FC har mandag offentliggjort, at klubben har skrevet kontrakt med Mikkel Thygesen.

Mikkel Thygesen har tidligere spillet i klubber som FC Midtjylland og Brøndby IF, men han skifter til randrusianerne fra Hobro, hvor han har kontraktudløb.

- Jeg havde ingen betænkningstid, da jeg fandt ud af, at Randers FC var interesseret i mig. Interessen var gensidig, så jeg glæder mig meget til at spille for klubben. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg altid "hadet" at spille mod Randers FC, for de har altid haft et godt hold. Så nu ser jeg frem til at blive holdkammerater med spillerne i stedet, siger Mikkel Thygesen i en pressemeddelelse.

Mikkel Thygesen har bestået lægetjekket i Randers FC, og han har skrevet under på en aftale, der løber frem til sommeren 2017.

Se: AGF på rov i Randers

- Mikkel er en super dygtig fodboldspiller, når han er i den rigtige fysiske forfatning og spiller på et hold, hvor hans kompetencer på bolden kan komme ordentligt til udtryk. Det mener vi, at vi i fællesskab kan lykkes med her i Randers FC, siger Peter Christiansen, der er sportschef i Randers FC.

Også Colin Todd, der er træner i Randers FC, ser frem til at få Mikkel Thygesen i truppen.

- Mikkel har masser af erfaring, og han er stadig meget sulten. Han er en klog fodboldspiller, hvis intelligens på fodboldbanen også gør, at han bringer en masse lederskab ind i vores klub, siger Colin Todd.

Randers FC har netop afsluttet sæsonen i Superligaen, hvor holdet sluttede på fjerdepladsen og kan se frem til at spille europæisk i næste sæson.