Thomsen: Vi var bedst

Randers FCs Johnny Thomsen er skuffet efter nederlag til Elfsborg

Foto: fotograf-randers.com

Tirsdag aften blev Randers FC sendt ud af kvalifikationen til Europa League, da svenske Elfsborg slog kronjyderne med 1-0 efter forlænget spilletid.

- Det er en stor skuffelse, for jeg synes, at vi er det bedste hold over de to kampe, siger Johnny Thomsen til Randers FC TV.

Det første opgør i Randers sluttede 0-0 efter en kamp, hvor randrusianerne med lidt mere skarphed nemt kunne have scoret et par mål.

I returopgøret i Sverige blev det så til et nederlag i en kamp, hvor Nikolai Brock-Madsen blev udvist i det 83. minut.

Se: Randers FC tabte til Elfsborg

- Endnu en gang fik vi en mand smidt ud, og så var det op ad bakke. Indtil da synes jeg, at vi havde fint styr på det på en svær udebane, og kampen var meget 50/50. Vi havde også chancer, godt nok ikke ligeså mange som i første kamp, hvor vi skulle have haft afgjort det hele, siger Johnny Thomsen.

Dermed er det blevet til 210 minutter uden mål fra Randers FC, men de skal nok komme, når kronjyderne på søndag tager imod FC Nordsjælland i Superligaen, mener Johnny Thomsen.

- Vi skal ud og skralde igennem. Vi skal spille, som vi har gjort i de her kampe, så er jeg sikker på, at vi nok også skal score, siger Johnny Thomsen.

Opgøret mellem Randers FC og FC Nordsjælland spilles på søndag klokken 14.00 på AutoC Park Randers.