Teenager død af overdosis

15-årig pige stak af fra østjysk institution

Den 15-årige pige blev angiveligt fundet død i dette hus i landsbyen Flemløse på Fyn. Foto: Google Maps

En 15-årig pige, der har været på en institution i Horsens, er fundet død - formentlig af en overdosis.

Teenagepigen omkom i et hus i landsbyen Flemløse på Fyn.

- Adressen kender vi fra misbrugsmiljøet, og pigen, ved vi, har tidligere flirtet lidt med stoffer, siger chefen for Personfarlig Kriminalitet hos Fyns Politi Henrik Justesen.

Sammen med den afdøde pige befandt der sig en 14-årig pige og en 48-årig mand på adressen. Efter at være kommet ind i huset, kunne politiet konstatere, at også disse personer havde taget stoffer.

- Da politiet ankommer og banker på, bliver der ikke lukket op, så man går ind og konstaterer, at en 15-årig pige er afgået ved døden, og at den 14-årige pige og den 48-årig mand i huset er uklare og også har indtaget et stof, forklarer Henrik Justesen, som fortæller, at det formentlig er amfetamin, de har eksperimenteret med.

Begge blev indlagt på sygehuset, men er uden for livsfare.

Havde relationer til adressen

Politiet tog ud til huset i Flemløse for at lede efter den 15-årige pige, som var stukket af fra en institution i Horsens. Ifølge Henrik Justesen havde hun relationer til adressen.

Ingen er blevet anholdt i sagen, fordi "alt tyder på en ulykkelig hændelse", men politiet overvejer ifølge bt.dks oplysninger at fremstille den 48-årig i grundlovsforhør.

Den 15-årige bliver obduceret mandag.