Team Fakta kæmper for livet

Cykelholdet Team Fakta fra Hammel kæmper en hård kamp for at finde en ny sponsor.

Cykelholdet Team Fakta fra Hammel er sendt til tælling. Manager Peter Sejr kæmper en desperat kamp for at finde en ny sponsor efter Faktas besked om, at butikskæden ikke ønsker at forlænge kontrakten efter nytår. I begyndelsen var Peter Sejr optimistisk, men efterhånden som ugerne går, ser det sortere og sortere ud.

Udsigterne til at stå uden hovedsponsor er en af årsagerne til, at sportsdirektør Kim Andersen i går meddelte, at han forlader Hammel-holdet for at fortsætte i Bjarne Riis' Team CSC.

- Det er med blandede følelser, at jeg forlader Team Fakta. Jeg havde gerne set, at den udvikling, vi havde sat i gang, kunne fortsætte. Men på nuværende tidspunkt er der intet eksistensgrundlag for Team Fakta efter nytår, siger Kim Andersen til TV 2 / ØSTJYLLAND.

Team Faktas absolutte stjernerytter, Frank Høj, har givet klubben besked på, at han vil forlade holdet på grund af Kim Andersens afsked. Også Hammel-holdets norske profil, Kurt Asle Arvesen, meddelte tidligere på ugen, at han forlader Team Fakta.