Taxachauffør påvirket af narko

En 34-årig taxachauffør fra Silkeborg var påvirket af stoffer, da han i går morges kort efter kl. syv kørte sin hyrevogn frontalt ind i en modkørende bil.

Denn 34-årig taxachauffør kørte frontalt ind i en modkørende bil ført af en 64-årig mand fra Give. Den 64-årige blev efterfølgende kørt på sygehuset og indlagt til observation for eventuelle kvæstelser. Taxa-chaufføren var alene i sin bil.

Sammenstødet skete mellem Hjøllund og Them. Den 34-årige taxachauffør var på vej mod Them, da han mistede herredømmet over taxaen. I taxaen fandt politiet både hash og brændt sølvpapir, som stammer fra tilberedning af rygeheroin, desuden fandt de nogle tabletter.

I forgårs anholdt politiet en 27-årig mand, der sad og hang over rattet i sin bil på Mads Clausens Vej i Silkeborg, og det viste sig, at han havde røget heroin. Denne sag fik Silkeborg Politi til at overveje, om man i tilfælde med stofmisbrugere skal forsøge at inddrage deres kørekort administrativt. Den nye sag fra Them bekræfter ifølge vicepoliti-

inspektør Vagn Martinussen politiet i,

at det er nødvendigt at gøre noget

på området. Det skriver Midtjyllands

Avis i dag.